Omgeving

Hoewel er op Familiecamping De Vossenburcht enorm veel te doen is voor jong en oud kunt u natuurlijk ook altijd een leuke excursie of dagtrip maken in de buurt. Door de strategische ligging zijn er vele leuke uitjes in de buurt te maken. Hieronder kunt u een overzicht vinden van diverse mogelijkheden in de directe regio, zoals; attractieparken, dierenparken, nationale parken.

Attractiepark Slagharen

Het attractiepark bestaat uit twee gebieden, die onderling verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en restaurants. Het park telt meer dan 30 attracties, waaronder 2 achtbanen. Het park heeft zes themagebieden: Indian, Yellowstone, New Orleans, Mexican, Wild West en Jules Adventureland

Tierpark Nordhorn en Dierenpark Taman Indonesia

Vlak over de grens bij Oldenzaal is Tierpark Nordhorn te vinden. Eens wat anders dan de Nederlandse dierentuinen! De ster van de dierentuin is de zeldzame bosbizon.

Taman Indonesia Zoo is een Indonesisch dierenpark in Overijssel. Ontdek de flora en fauna van Indonesië en proef de lekkerste Indische hapjes en drankjes.

Mogelijke andere dagtrips

– Ootmarsum (ouderwetse bierbrouwerij en oud dorpscentrum)
– Het giga konenijnhol (kinderattractiepark)
– Wildlands Zoo in Emmen (dierenpark)
– Winkelen in Almelo / Hardenberg / Emmen
– Een dagje Orchideeënhoeve in Luttelgeest zeker de moeite waard

Verscholen in het Reestdal, aan de rand van de boswachterij en het riviertje de Reest staat de Kasteelhoeve. Proeven op De Kasteelhoeve behoort tot de mogelijkheden. De Kasteelhoeve geeft u de gelegenheid om wijnen te proeven en te kopen. Dat kan bij ons op de Kasteelhoeve in IJhorst.